Primarul Nichita află azi dacă se întoarce după gratii. Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de temnita?

0
53

Pentru primarul Iasului, Gheorghe Nichita, astazi este o zi importantă, in conditiile in care peste putin timp va afla daca va ajunge dupa gratii. Între timp, Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD, în urma scandalului legat de folosirea ofiţerilor de poliţie pentru a-i urmări amanta. De asemenea, premierul Victor Ponta spune că edilul nu ar trebui arestat preventiv. Şi asta pentru că nu este vorba despre un infractor periculos care să reprezinte o ameninţare pentru cetăţeni.
Premierul Victor Ponta spune că trimiterea după gratii ar trebui să fie o excepţie pentru infracţiuni comise cu violenţă, nu o regulă. Ponta a dat de înţeles că primarul Gheorghe Nichita ar trebui anchetat în libertate.
Primarul Iaşului s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, după valul de dezvăluiri despre metodele prin care îşi urmărea amanta. Nichita s-a folosit de poliţiştii locali, pe care i-a pus pe urmele Adinei Samson, o angajată a primăriei ce a devenit iubita edilului.
Nichita a mai afirmat că până la clarificarea situaţiei sale juridice atribuţiile de preşedinte al PSD Iaşi au fost preluate de către Victorel Lupu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi. Nichita cercetat penal pentru abuz în serviciu. El a fost reţinut de procurori săptămâna trecută, însă judecătorii l-au pus sub control judiciar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 3