Primele imagini cu Alexia, tanara careia chirurgii din Iasi i-au replantat ambele brațe dupa accidentul din Pascani

0
76

Alexia, adolescenta de 15 ani, operată cu succes la Iași, după ce brațele i-au fost amputate într-un grav accident rutier la Pașcani, se simte bine și a început să se plimbe pe holurile spitalului unde este internată. Mama fetei a postat pe rețelele sociale imagini cu Alexia, alături de un mesaj de mulțumire pentru medici.
Se spune că omul sfințește locul!!! Alexia este într-un loc binecuvântat, înconjurată de trei dintre supereroii ei, ai noștri, ai țării… trei dintre cei mai fantastici, profesioniști si dedicați medici, care ne-au redat viața si ne-au așezat zâmbetul pe chip. Vă mulțumim din suflet, din inimă, din toată ființa!!!”, a scris mama fetei pe pagina ei de Facebook.
Adolescenta de 15 ani este una dintre cele 35 de persoane care se aflau într-un autocar cu artişti care, în noaptea de 16 spre 17 decembrie, se deplasa de la Botoşani spre un festival în judeţul Ialomiţa. La intrarea în municipiul Paşcani, autocarul s-a răsturnat. Un număr de 25 de persoane, dintre care 12 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. O echipă de medici de la Spitalul pentru Copii “Sfânta Maria” din Iaşi a reuşit, după 20 de ore petrecute în sala de operaţie, să replanteze braţele fetei de 15 ani.(A.P.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here