Primul restaurant Taco Bell din nord-estul țării se va deschide la Palas

0
58

Cel mai mare lanț de restaurante de tip quick service restaurant (QSR) din lume, care le oferă consumatorilor arome unice și îndrăznețe, prin meniul său de inspirație mexicană, vine la Iași. Taco Bell va deschide, în primăvara acestui an, prima sa locaţie din nord-estul ţării, la parterul galeriei Palas Mall. În curând, ieșenii se vor delecta cu renumitele preparate: Crunchy Taco, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Palas vine în întâmpinarea pofticioșilor cu un nou restaurant, de renume internațional, care servește produse de inspiraţie mexicană. Taco Bell va deschide aici prima sa locație din nord-estul României și va pune la dispoziția clienților meniuri, dar și taco şi burritos personalizabile, Nachos, Cheesy fries, Churros şi alte specialităţi cu arome îndrăznețe, ingrediente de calitate și sosuri delicioase. Noua locație va avea un design original Taco Bell și va include sistemul free refill la băuturile răcoritoare.  

Ansamblul Palas găzduiește cel mai mare foodcourt din regiune, care cuprinde peste 25 de locații cu specific internațional, restaurante unde clienții pot experimenta conceptul de „urban dining”, cafenele tematice, unde relaxarea întâlnește arta culinară și locații cu mâncare preparată rapid. Experiența gastronomică va fi completată de aromele aparte oferite de condimentele cu specific mexican, combinate în rețete delicioase la restaurantul Taco Bell. Acesta este al treilea din rețeaua IULIUS, după cel din Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here