Principesa Maria s-a aflat astazi la Iasi pentru a sustine Patrula de reciclare

1
50

Alteţa Sa Regală Principesa Maria s-a aflat astazi la Iasi unde, alături de primarul interimar Mihai Chirica şi inspectorul şcolar general Camelia Gavrilă, a participat, la  Şcoala gimnazială „Titu Maiorescu” din Iasi, la o scurtă întâlnire cu tinerii membri ai Patrulei de Reciclare înființate la nivelul unității școlare, la inițiativa Casei Regale a României.

Patrula de Reciclare este un program național de educație de mediu care continuă pentru al patrulea an în Iași. Iaşul a fost mereu foarte activ în program – este printre județele cu cele mai multe unități de învățământ înscrise în cadrul fiecărei ediții la care a participat. În ediția actuală sunt înscrise 23 de unități școlare. Copiii, tinerii și dascălii ieșeni și-au convins comunitățile să trimită la reciclare peste 20.000 Kg DEEE, numai în anul 2015. Primăria ieșeană este un partener constant al acestor acțiuni ecologiste și de protecție a mediului.

1 COMMENT

  1. Printesa se ocupa cu reciclarea DEEE – care ce e ? Cred ca trebuie sa ne ocupam si noi cu DEEE , pacat ca nu sintem principi cu principii. Sa luam exemplu ! Chiar seamana la zimbet domnul Primar cu doamna Printesa. S-ar potrivi … Si observ ca au costumele in culorile propuse pentru uniformele de vatmani RATP. Din greseala …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 − 66 =