Procurorii au ridicat un sac cu bani din imobilul in care a fost gasit Morel Bolea impreuna cu 11 femei

0
84

Anchetatorii l-au reţinut pe Morel Bolea, după percheziţiile la gruparea acestuia, care racola minori prin intermediul unui ONG şi al unei agenţii de modelling. Suspectul se afla într-un imobil cu 11 femei.
La finalizarea audierilor, o persoană a fost reţinută de procurori, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, cu propunerea de arestare preventivă a acesteia. În momentul efectuării percheziţiei domiciliare, persoana bănuită a fost identificată în imobil, împreună cu alte 11 persoane de sex feminin”, a transmis IGPR.
Sursa citată a precizat că, în urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperiţi şi ridicaţi 49.000 de euro, 51.000 de lei, 3.000 USD, 24 de telefoane mobile, 13 laptopuri, 19 carduri USB, 9 hard disk-uri externe, înscrisuri şi alte documente de interes în cauză.
Poliţiştii şi procurorii au făcut, miercuri, percheziţii la o grupare care racola minori prin intermediul unui ONG şi al unei agenţii de modelling, victimele fiind exploatate sexual, prin constrângere şi abuz emoţional.Gruparea a acţionat în perioada 2000 – 2016, dosarul fiind deschis în 2021. Cinci victime au fost identificate până în prezent.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here