Procurorii DNA il cauta la CJ, pentru fapte de coruptie, iar subaltenii lui Adomnitei ii prezinta agenda de la lucru de la Bruxelles

0
68

La mai bine de 6 ore la descinderile procurorilor DNA la sediul Consiliului Judetean Iasi, subalternii lui Cristian Adomnitei au iesit sa confirme ceea ce tot Iasul stie la aceasta ora.
Confirmăm faptul că astăzi dimineaţă la Consiliul Judeţean Iaşi a venit o echipă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Colaborăm cu autoritățile pentru a clarifica situația, toate documentele solicitate fiind puse la dispoziţia procurorilor”, a precizat sec, purtatorul de cuvant al CJ Iasi, Marius Parciu.
Potrivit acestuia, începând de astăzi, 15 aprilie, până vineri, 17 aprilie, Adomnitei participă la şedinţa plenară a Comitetului Regiunilor.
Agenda evenimentului a fost stabilită de Comitetul Regiunilor cu aproximativ 2 luni în urmă. Din februarie 2015, domnia sa ocupă funcţia de vicepreşedinte al grupului PPE din cadrul Comitetului Regiunilor, fiind membru în cele mai importante comisii din cadrul acestuia (Comisia pentru cetăţenie, guvernanţă, afaceri externe şi instituţionale – CIVEX şi Comisia pentru politică de coeziune teritorială – COTER). Unul dintre subiectele care vor fi dezbătute în aceste zile este Planul de Investiţii şi Fondul European pentru Investiţii Strategice (împreună cu reprezentanţii Comisiei Europene, a Băncii Europene de Investiţii, a Băncii Centrale Europene şi ai Comitetului Economic şi Social European)”, a spus Marius Parciu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here