Profesor din sport din Tibana, acuzat de parinti ca vorbeste indecent cu elevele si le atinge in locuri nepotrivite

0
64

Acuzatii grave la adresa unui profesor de sport dintr-o comuna de langa Iasi. Mama unei copile de 13 ani sustine ca dascalul vorbeste indecent atat cu fiica ei, cat si cu alte eleve, ba mai mult le-ar si atinge in locuri nepotrivite.

Ea spune ca de-a lungul timpului au mai fost plangeri, insa conducerea scolii nu vrea sa faca nimic. Femeia l-a confruntat pe profesor, iar joi s-a dus sa faca si plangere la politie

Mama uneia dintre eleve povesteste ca saptamana trecuta profesorul ar fi chemat mai multe fete in sala de sport, sa le arate o oglinda, dar apoi s-a incuiat cu ele acolo. Elevele de clasa a VIII-a s-au speriat de el, mai ales ca, spun ele, cu alte ocazii le vorbea indecent. L-au implorat sa deschida usa si in cele din urma dascalul le-a lasat sa plece. Una dintre fete sustine ca profesorul le-ar atinge in locuri nepotrivite, pe motiv ca le invata sa faca exercitiile corect.

Mama elevei a sunat-o pe diriginta sa se planga de toate acestea. La scurt timp, a fost chemata la scoala de profesor, chipurile, sa se impace. Acesta nu a stiut insa ca este si filmat. Joi, femeia s-a dus la politie si a depus plangere impotriva lui.

Tot timpul, profesorul a avut o atitudine impaciuitoare, dar nu a recunoscut acuzatiile.

Avansurile au fost nenumarate, iar fetitele nu stiu intelesul lor si nu au stiut ce inseamna: punand mana pe ele, pe umeri, scapandu-le pe piept sau pe picioare la ora de sport. Le-a chemat sa faca in fata exercitii indecente: sa se intoarca spatele la el, cu fata, pentru ca erau imbracate in igari. Fetita a refuzat si a zis ca-i da 1“, a povestit mama unei fetite.

Profesorul preda in scoala respectiva de aproape 10 ani, timp in care s-au strans mai multe plangeri ale parintilor impotriva lui.

Cam isi face de cap din cate am inteles. A venit a plans acasa, a sunat in Italia i-a spus lui mama-sa. Mai este una de la Poiana la care a venit mama ei. Mi-a spus fata ca a venit mama-sa la scoala si profesorul a zis ca nu-i nimic grav, doar nu e viol“, a povestit bunica unei eleve.

Profesorul, al carui profil apare pe mai multe site-uri de matrimoniale,  sustine ca este nevinovat.

Nu am facut niciodata nimanui, niciunui elev, nimic, alte comentarii nu am. Am cerut scuze pentru un singur lucru: ca am facut educatie fizica afara cu elevii”, a spus Grigore Duca Ioan, profesorul de sport.

Femeia a depus plangere la politie, iar autoritatile vor ancheta cazul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here