Prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

0
49

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru intervalul noiembrie – ianuarie, incluzând și estimările pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

NOIEMBRIE

Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de mediile climatologice, exceptând sud-estul, unde acestea se pot situa peste norme. Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în general peste mediile climatologice în cea mai mare parte a zonelor, iar local în sudul şi vestul ţării acestea pot fi apropiate de cele normale.

DECEMBRIE

Valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale, iar în sud-estul şi local în sudul şi vestul ţării vor fi posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decât normalul lunii. Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în limitele climatologice în majoritatea zonelor, local în centrul ţării fiind posibile valori peste medii, iar în sud sub norme.

IANUARIE

Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul şi local sudul şi vestul ţării unde valorile de temperatură pot fi peste norme. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi în general apropiate de mediile multianuale în estul, sud-estul şi sudul ţării, iar în restul zonelor vor avea o tendinţă de excedent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 − = 78