Proiectii 3D pe Palatul Culturii din Iasi, pe 8 martie

0
79

În ultimii doi ani, în plină pandemie, în România și în întreaga lume, milioane de femei au devenit mame, iar alte zeci de mii au fost în spitale în prima linie în lupta cu virusul SARS-COV2.
Chiar în aceste zile, vedem cu toții cum femeile sunt cu arma în mâna pe frontul de luptă și încearcă să-și protejeze familiile și țara.
La granițele românești alte sute sau mii de femei ajută, sprijină și alină refugiați care au fugit din calea războiului.
Indiferent de crizele prin care trecem, femeile susțin, îngrijesc, creează și luptă pentru viață, libertate, pace și înțelegere.
Antreprenoarea ieșeană Anca Hreamătă te invită, de 8 martie, să prețuiești la infinit femeia de lângă tine! Și nu oricum, ci printr-un eveniment unic în Iași! O proiecție 3 D dedicată femeii pe cea mai frumoasă clădire din capitala Moldovei, Palatul Culturii!
Pe 8 martie, de la ora 19, admirăm și aplaudăm împreună femeia, pentru că avem un infinit de motive să facem acest lucru. Imaginile proiectate pe Palatul Culturii vor surprinde atât femeile emblematice ale istoriei, cât și pe cele care își urmează visele, acum, în 2022.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 − 48 =