Propunere umilitoare făcută activistului Daniel Bodnar, de către liderul AUR. “Un om cat o Bucovina” refuza asocierea cu politrucii

0
72

Un patriot din Bucovina, care isi risca viata in fiecare zi prin actiunile de devoalare a hotiilor unor grupari infractionale din care fac parte institutii si angajati ai statului, a fost ofertat in cel mai marsav mod de a intra in solda unui politician penal.

Ca viitor deputat, cer intervenția urgentă a autorităților, prea ocupate să reprime proteste.  Totodată, îi ofer lui Daniel, dacă dorește, postul de consilier parlamentar pe probleme care țin de pădurile României (fără a renunța la independența lui, fără să se înscrie în AUR)”, este oferta lui George Simion, adresata luptatorului civic din Bucovina.

 Aceasta oferta de lipitoare care isi doreste asocieri si cu partea curata a Romaniei, cu oameni care mai au inca principii si respect neonditionat fata de semenii sai, vine la câteva zile după ce Daniel Bodnar a fost victima unor violente barbare, netaxate de instituțiile statului corupt.

Sunt un OM SIMPLU, INDEPENDENT și dacă aș fi avut vreun interes, aș fi acceptat în campanie ofertele partidelor, iar astăzi eram deputat 100%!  Circulă tot felul de teorii conspiraționiste și este un fals total. Până când și dacă voi decide să fac pasul spre politică, mai este mult timp și vreau să ajung acolo doar pe merit, la timpul potrivit, iar în urma mea să rămână ceva bun!”, a fost raspunsul indirect al lui Daniel Bodnar.

Un om al faptelor nu poate fi subsumat unui om al compromisului și minciunilor. Bodnar este singurul roman nebun, planton unu, doi si trei, de straja la padurile Bucovinei, iar independenta actiunilor lui si sustinerea acestora de catre institutiile statului, fac mai mult decat toate cabinetele parlamentare ale noilor sau vechilor tradatori de serviciu ai Romaniei. De precizat ca Daniel Botnar se lupta de unul singur de cativa ani cu mafia padurilor din Bucovina, avand impotriva lui, de cele mai multe ori, chiar institutii ale statului, platite sa stopeze furtul padurilor. In tot acest timp, NIMENI din Guvern sau Parlament nu a fost interesat sa sustina lupta singulara a acestui om impotriva furtului barbar al patrimoniului natural al tarii.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here