Prosti si cu limba ascutita! Ieseni pusi pe scandal, potoliti de jandarmii ieseni

0
55

Week-end-ul care tocmai a trecut a fost pentru jandarmii ieseni unul incarcat de fapte antisociale, protagonisti fiind indeosebi mai multi golani care au provocat scandaluri in oras. Astfel, in data de 24 februarie, în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi care acționa în zona Gării Iași a depistat la trecerea de pietoni din fața gării un bărbat care adresa injurii și expresii jignitoare la adresa unui șofer care se afla la semafor. S-a intervenit pentru restabilirea ordinii publice, persoana în cauză fiind amendată cu suma de 300 lei.

Sâmbătă, 25 februarie a.c. în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmi a intervenit în zona unei spălătorii auto de pe str. Păcurari, unde un bărbat tulbura liniștea publică, proferând injurii și expresii vulgare. Jandarmii au restabilit ordinea, persoana turbulentă fiind sancționată contravențional cu amendă de 500 lei.

Duminică, 26 februarie 2017, în jurul orei 18.00, jandarmii ieșeni care acționau în zona P-ța Unirii, au intervenit în tramvaiul 7, unde un bărbat adresa injurii, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență la adresa unui alt călător. S-a intervenit pentru stoparea actelor antisociale și restabilirea ordinii în mijlocul de transport în comun, bărbatul care a adresat injurii și amenințări, fiind sancționat cu amendă în valoare de 500 lei.

Astăzi, 27 februarie, în jurul orei 03.00, un echipaj de jandarmi a intervenit în fața unui club din zona Tudor Vladimirescu, unde un tânăr adresa injurii și expresii jignitoare la adresa angajaților localului. S-a intervenit pentru restabilirea ordinii, iar după stabilirea identității, persoana care a proferat injurii a fost sancționată cu amendă în valoare de 700 lei.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here