Protest al nudistilor de la Purcica. Din cladirea unui afacerist din Iasi se spioneaza nudistii cu binoclul

0
115

Cea mai veche plaja de nudisti din Iasi este pusa in pericol de afacerea unui speculant imobiliar din Iasi. Clientii Plajei Nicolina, cunoscuta popular ca Purcica, reclama de doi ani de zile faptul ca nu se mai pot bucura de beneficiile acestei plaje si implicit nu-si mai pot etala nuditatile in voie, din pricina spionilor care au aparut in cladirea ridicata de afaceristul Cristin Zamosteanu.

La Plaja Purica ne este invadata intimitatea. M-am opus inca de la inceputul proiectului de la Purcica si am depus numeroase petitii la Primarie, dar nu am primit niciun raspuns. Situatia dateaza din ianuarie 2016. Recent, o posibila locatara a complexului imobiliar de langa Purica, a unui afacerist pe nume Cristin Zămosteanu, violeaza intimitatea nudistilor ce fac tratamente in complexul Purcica, spionandu-i printr-un binoclu. De asemenea, in Complexul Purcica mai poate fi invadata indimitatea si de catre persoanele ce merg la sala de fitness numita Oxygen de langa complexul imobiliar a aceluiasi proprietar”, reclama o nudista din Iasi, beneficiara a serviciilor de la Plaja Purcica.

Respectiva ieseanca solicita, in numele colgilor de plaja, ca afaceristul in cauza „sa ia masuri de ridicare a unei copertine sau cel putin de acoperire a geamurilor complexului de apartamente, cat si a celui de gimnastica”.

Complexul Oxygen a fost ridicat de Cristin Zamosteanu in vara anului 2016 si cuprinde o piscină de 25 m lungime, un SPA cu toate dotările, fitness, zonă pentru copii si cabinete medicale. Centrul este structurat pe patru etaje plus teresa, loc berechet pentru satisfacerea unor frustrari perverse, atat prin binoclu cat si cu ochiul liber, tinand cont de faptul ca nudistele de la Plaja Purica isi etaleaza formele la o strada distanta.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here