Publicul iesean a cerut bis pentru Marele Cor al Armatei Rosii! Va fi organizat un al doilea spectacol

0
79

La cererea publicului, un nou spectacol cu Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roșii la Iași intră în vânzare începând de azi. Cum biletele la primul show anunțat pe 18 noiembrie, la Opera Naţională din Iaşi, de la ora 20.00, s-au vîndut ca pâinea caldă, organizatorii suplimentează cu încă un spectacol, în aceeași sală și în aceeași zi (18 noiembrie), dar de la ora 17.00. Biletele sunt disponibile online și la casele de bilete ale Opere Naționale din Iași începând de astăzi, 22 august. Un eveniment organizat de Asociaţia Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România.
Toamna aceasta, bijuterii muzicale precum Ochi Cernye, Kalinka, Smuglyanka sau Katyusha vor face să vibreze scena Operei Naţionale din Iaşi în două spectacole de excepţie. Marele Cor al Armatei Roşii va susţine un spectacol 100% rusesc cu peste 120 de artişti, costume unice şi coregrafii îndrăzneţe. Cele două concerte sunt închinate memoriei celor 64 de militari din cadrul Corului Armatei Roşii care au pierit în accidentul aviatic de pe 25 decembrie 2016 (avionul cu care ansamblul călătorea din Soci cu destinaţia Latakia s-a prăbuşit în Marea Neagră).
În turneul internațional din prima jumătate a acestui an (Republica Cehă, Slovacia şi Franţa), Ansamblul Alexandrov a vândut stadion după stadion. La Zlin, aproape 25 000 de spectatori au participat la concertul lor, și aproape alţi 15 000 de oameni i-au aplaudat la Liberec. La unul dintre concertele susţinute în Franţa, publicul a fost personajul principal într-un moment al serii, cântând binecunoscuta melodie “La Vie en Rose” a artistei Edith Piaf acompaniat doar de instrumentiştii ansamblului. Corul urmează să susţină două concerte în Belgia pe 25 şi 26 august, iar în România vor reveni pe 17 noiembrie la Bucureşti și pe 18 noiembrie la Iaşi.
Spectacolele Marelui Cor al Armatei Roşii sunt renumite pentru repertoriul fenomenal de bogat. Ansamblul are 8 linii vocale distincte, orchestra foloseşte pe lângă instrumentele clasice, şi instrumente tradiţionale ruseşti, iar dansatorii cuceresc scena cu dansuri populare sovietice.
Biletele pentru noul spectacol de pe 18 noiembrie de la ora 17:00 se pot achiziţiona la prețurile de 100 lei (categoria 3), 150 lei (categoria 2) și 200 lei (categoria 1). Acestea pot fi cumpărate online, pe eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro şi bilete.ro, şi în format fizic, de la casa de bilete a Operei Naţionale din Iași, oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi din magazinele Vodafone.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here