Putorile din asociatiile de proprietari, momite cu premii de catre Chirica pentru a-si face curat in fata spatiilor pe care le administreaza

0
60

Primăria Municipiului Iasi a demarat curăţenia de primăvară. Primarul interimar, Mihai Chirica, a anunţat că în cadrul programului anual de curăţenie, al cărui slogan general este „Iașul nostru curat”, vor fi incluse, pe lângă regiile şi societăţile din subordine, şi asociaţiile de proprietari, societăţi din mediul privat, precum și organizații ale societății civile.

Municipalitatea ieşeană solicită implicarea în acest program şi a proprietarilor şi asociaţiilor de proprietari, acţiunile desfăşurându-se conform Hotărârii de Consiliu Local 172/2002.

Fac un apel către conducerile tuturor asociațiilor de proprietari din Iasi să ia legătura cu societățile noastre, pentru a primi sprijin în acțiunile pe care le urmăresc. Le vom pune la dispoziție materialele necesare, precum și personal specializat pentru a-și amenaja spațiile din proprietate cât mai civilizat. Vom organiza și un concurs privind cele mai «gospodare» asociații de proprietari și, desigur, vor fi şi premii. Ne-am gândit la 60 de premii: 20 de premiul I, 20 de premiul II și 20 de premiul III. Cei mai harnici trebuie încurajați! Nu vor fi premii în bani, ci constând în mici lucrări edilitare, de exemplu montarea mai multor bănci, amenajarea unor alei, plantarea unor garduri vii, amenajarea unor mici spații de relaxare, funcție de specificul zonei și de nevoile locatarilor”, a mai spus primarul interimar.

Mihai Chirica a anunţat că a trimis adrese şi la companii private din Iaşi, precum și la mai multe organizații din societatea civilă pentru a se implica în acţiunile de curăţenie a oraşului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here