Racheta de tenis, mingea si sapca Simonei Halep, licitate la Balul caritabil de La Castel

0
56

Fundatia Bethany Iasi organizeaza cea de-a IV-a editie a evenimentului filantropic Balul de La Castel. Printr-o tematică inedită -Solstitium – Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, împreună cu partenerii săi, îsi propune să aducă în prezent obiceiurile noastre mult iubite, vineri 19 iunie, începând cu ora 19.00, la Hotel Restaurant La Castel.
Balul de La Castel va reuni în acest an peste 350 de persoane marcante din mediul business, cultural, artistic, medical si nu numai. Totul în sprijinul celor peste 50 de copii cu deficiente motorii, neuro-motorii, autism sau sindrom Down care vor beneficia de servicii gratuite de terapie în centrul de recuperare al Fundației Bethany.
Vor fi alături de noi Irina Păcurariu si Pavel Bartos, în calitate de gazde ale evenimentului, Felicia Filip, Adrian Naidin, Concertino Band, Andra Botez & Friends, cu momente artistice de excepție. Prin lucrările lor de preț, vor fi prezenți la eveniment și Pavot, Felix Aftene, Bogdan Bârleanu, Leontin Păun, Codrin Mircea, Adrian Jugaru, Carmen Mocanu, Victoria Ceban, Adrian Oianu, Anca și Silvia Negulescu, Iutta, iar lista poate continua. Iubitorii de tenis vor avea satisfacția de a licita racheta de tenis, mingea si sapca Simonei Halep, toate personalizate cu autograful campioanei.balul_castel_pavel_bartos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 41 = 46