Radeanu a vandut complexul E-gros. Tranzactie de milioane de euro

0
69

Tranzacție bombă pe piața imobiliară din Iași, anunta Ziarul de Iasi. Dezvoltatorul imobiliar Bogdan Gheorghiu (Newton-Tătăraşi) a intrat în acționariatul firmelor E-gros Trade și E-gros Invest, controlate până recent de către Cristian Delcea și Constantin Rădeanu, după ce Rădeanu a decis să se retragă din afacere.
Gheorghiu a cumpărat 50% din acțiunile E-gros Trade și 28% din acțiunile E-gros Invest, prin intermediul firmei Ghesto Invest la care este asociat unic. Tranzacția este de ordinul milioanelor de euro, existând totodată și datorii de 9 milioane de euro la una dintre firme.
Așa este, am vândut acțiunile. Am alte planuri de afaceri, deocamdată nu vă pot spune mai multe. Nu au fost probleme cu partenerul de afaceri, pur și simplu am decis să mă retrag”, a declarat Rădeanu pentru ZDI.
Delcea deține la E-gros Invest 28% din acțiuni, E-gros Trade 44%, iar Ghesto Invest 28%, ceea ce înseamnă că Gheorghiu are drepturi egale la ambele firme, odată ce deține 50% și din acțiunile E-gros Trade.
E-gros Trade “operează” în Iași și are o suprafață a terenului de 43.000 metri pătrați, 30.000 metri pătrați spații comerciale și 9.000 metri pătrați de birouri. Prin E-gros Invest a fost construit centrul comercial din Suceava, suprafața terenului fiind de aproape 29.000 metri pătrați, având construcții pe aproape 17.500 metri pătrați.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1