Razbunare politica, marca Nichita! Irina Bulgariu, comisarul sef adjunct al OPC Iasi, detasata la Timisoara

0
74

Irina Bulgariu, comisarul sef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Iasi a cazut victima unui abuz politic din partea primarului suspendat, Gheorghe Nichita. Din cauza faptului ca sotul Irinei Bulgariu, consilierul local PSD, Cătălin Bulgariu, a îndrăznit să-l critice pe inculpatul Gheorghe Nichita, comisarul sef adjunct al OPC Iasi a primit săptămâna trecută, ordin de detasare la.Timisoara. Prin Ordinul nr. 276 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului din 13 august 2015, semnat de presedintele Marius Dunca, comisarul sef adjunct al CJPC Iasi, Irina Bulgariu, a fost transferata la Coimisariatul Regional de Protectia Consumatorului Regiunea Vest -Timis.
Avand in vedere numarul redus de comisari cu atributii de control, in scopul bunei desfasurari a activitatii din cadrul CRPC Timis, incepand cu data de 17 august, doamna Bulgariu Irina Ionela, comisar sef adjunct grad II in cadrul CRPC Regiunea Nord-Est Iasi, se deleaga sa desfasoare actiuni comune cu personalul din cadrul CRPC Regiunea Vest Timis”, este motivarea din Ordinul ANPC.
Potrivit unor surse din cadrul CRPC Iasi, Ordinul nu respecta Legea functionarilor publici deoarece delegarea nu respecta fisa postului.
Functia este de conducere, iar delegarea la Timisoara este de executie. Timisoara are in organigrama 8 comisari, iar la Iasi sunt 9, deci nu putem vorbi de un numar redus de persoane la Timisoara. Statistic, numarul de reclamatii de la Iasi este mai mare decat cel de la Timisoara. Costurile delegarii vor fi suportate de ANPC in conditiile in care lunile trecute nu au fost platite unitatile de la Brasov si Vaslui din lipsa resurselor financiare”, au declarat sursele citate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here