Realitatea TV va transmite în direct Gala Extraordinară “Oamenii Timpului”

0
55

Asociația Revistei Timpul anunță cu mare bucurie încheierea parteneriatului media cu postul de televiziune Realitatea TV. Acordul, care se dorește a fi unul de durată, implică, în mod special, transmisiunea în direct a Galei Extraordinare Oamenii Timpului, eveniment care va avea loc pe 12 decembrie, în Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași.

Reprezentând o televiziune care a susținut întotdeauna cultura și marile evenimente ale culturii românești, echipa Realitatea TV este încântată să se alăture Campaniei Oamenii Timpului, în calitate de partener media principal. Pe 12 decembrie vom fi prezenți la Iași pentru a transmite în direct Gala Extraordinară de la Teatrul Național și pentru a face cunoscut întregii Românii acest proiect de promovare și de recunoaștere a personalităților de excepție din regiunea Moldovei istorice. Consider că Oamenii Timpului și Oamenii Realității sunt două concepte perfect compatibile și, tocmai din acest motiv, eu și colegii mei apreciem eforturile revistei de cultură TIMPUL de a premia oamenii de valoare”, a afirmat jurnalistul Octavian Hoandră, realizatorul emisiunii „Realitatea românească”.
Directorul Revistei Timpul, prof. univ. dr. Daniel Șandru consideră că parteneriatul încheiat astăzi este un pas foarte important în demersul de a extinde proiectul la nivel național.

Faptul că Realitatea TV se alătură demersului nostru, subîntins unui permanent exercițiu al excelenței, nu poate fi decât onorant și îmbucurător. În acest fel, Oamenii Timpului devin și Oamenii Realității, iar proiectul beneficiază de o proiecție mediatică la nivel național, înainte de a se extinde de facto, așa cum ne propunem, la scara întregii Românii. În contextul în care ierarhiile axiologice din spațiul public românesc sunt bulversate, efortul nostru comun este, practic, acela de a readuce în atenție problema raportului dintre societate și elitele sale și de a configura o comunitate de prestigiu. Am convingerea că, împreună cu echipa Realitatea TV, vom atinge acest obiectiv”, a declarat prof. univ. dr. Daniel Șandru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here