Reduceri de 50% pentru copii și elevi, la călătoria cu trenul

0
68

Dacă planurile pentru vacanța intersemestrială includ și o călătorie, trebuie să știți că CFR Călători aplică o reducere de 50% la achiziționarea biletelor pentru copii și elevi.
Copiii de până la zece ani beneficiază de o reducere de50% la trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi cât şi la clasa a doua. Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat. Pentru grupurile de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor(1 persoană la 10 copii). Reducerile pentru copiii de până la zece ani se acordă în cazul călătoriilor simple şi se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online”, informează CFR Călători.
Elevii din clasele 0 – 12 beneficiază conform legislaţiei în vigoare, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here