Refugiati ucraineni la Opera Iasi

0
58

Opera Națională Română din Iași a sprijinit un grup de refugiați ucraineni care se află la Iași. Refugiații au fost invitați să participe gratuit la spectacolul ”Don Pasquale”, de Gaetano Donizetti, care a avut loc aseară.
Știm cu toții prin ce clipe cumplite trec ucrainenii care au fost siliți să-și părăsească țara, căminele, familia, prietenii. Pe câțiva dintre ei, refugiați în Iași, ne-am gândit să încercăm să-i ajutăm, fie și pentru câteva ore, să mai uite de tragediile care s-au abătut asupra lor și să se relaxeze la un spectacol al nostru. I-am invitat la o reprezentație de mare succes din repertoriul nostru, “Don Pasquale”, care a avut premiera anul trecut. Sper ca momentele petrecute în spectaculosul nostru teatru, alături de valoroșii noștri artiști, să fi adus invitaților noștri un strop de bucurie în sufletele lor atât de încercate” a declarat managerul interimar al Operei ieșene, Andrei Fermeșanu.
Următorul spectacol al Operei Naționale Române din Iași, “D’ale carnavalului”, de Ion Luca Caragiale, va avea loc pe 31 martie, de la ora 18:30.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 3