Reguli de acces la concertul lui Julio Iglesias de pe Stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou

0
73

Astăzi, 11 mai 2016, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, începând cu ora 20.00, va avea loc concertul susținut de Julio Iglesias.

La această manifestare artistică măsurile de ordine vor fi asigurate de 70 de jandarmi ieşeni, împreună cu efective din cadrul celorlalte instituţii cu atribuţii pe linie de ordine publică și intervenție (poliție, poliție locală, pompieri).

Accesul în stadion, pentru concert, se va face începând cu ora 18.00, prin cele două intrări amenajate. Prima intrare se află la portile de acces 1,2 – Peluza A – dinspre bd. Carol, iar a doua intrare este în spatele tribunii oficiale – Tribuna A – dinspre Parcul Expoziției.

Avându-se în vedere numărul mare de persoane care participă la acest eveniment, în vederea realizării măsurilor de siguranță, străzile din jurul stadionului (str. George Coşbuc, str. Dumbrava Roşie, str. Gen. Toma Dimitrescu, Aleea Ghica Vodă) vor fi închise circulaţiei auto între orele 18.00 – 22.00.

Forţele de ordine vor acţiona în imediată apropiere a stadionului și în zona apropiată, pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării acestui spectacol. În stadion ordinea va fi asigurată de către o firmă de pază.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 5