Relaxare si miros de picioare! Chichirau, userista anti –Iasi, surprinsa desculta in Casa Poporului, ca o precupeata la taraba

0
79

Cu studii in America si functii neasumate in Romania, Cosette Chichirau, liderul USR Iasi demonstreaza inca odata ca in spatele unui CV de trei pagini, realitatea ascunde o femeie superficiala cu apucaturi de taranca isterica.

Într-o fotografie apărută în spațiul public, un coleg parlamentar a imortalizat-o pe Cosette Chichirău, deputatul USR de Iași, desculta in sala de plen a Parlamentului.

Aceasta imagine aminteste de o alta “panaramentara” de Iasi, pedelista Mihaela Popa, surprinsa in timp ce spargea seminte in aceeasi sala de plen a Parlamentului.

Relaxarea acestei țațe lipsite de orice decenta care ar trebui sa insoteasca functia, vine dupa o noua infrangere in Consiliul Local si implicit o scadere a cotei de incredere, la o zi dupa ce USR Iasi a fost sabotat din interior, când unul din consilierii municipali USR a trecut în barca primarului Mihai Chirica, ajutându-l în felul acesta să-și treacă bugetul .

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here