Restricții de circulație în perioada Sărbătorilor Iașului

0
67

Circulația mijloacelor de transport în comun va fi modificată în zilele de 12 și 15 octombrie, în anumite intervale orare.    

Circulația mijloacelor de transport public va fi modificată în zilele de 12 și 15 octombrie, pentru a permite buna desfășurare a activităților din cadrul Sărbătorilor Iașului 2018.

Vineri, 12 octombrie, între orele 19:00 – 20:30, va fi restricționată circulația tramvaielor pe tronsonul Piața Unirii – Târgu-Cucu, în intersecțiile Str. Cuza Vodă – Str. I. C. Brătianu și Str. Cuza Vodă – Str. Armeană, în timpul desfășurării Pelerinajului ”Calea Sfinților”.

Luni, 15 octombrie, mai multe trasee de tramvai și autobuz vor fi deviate, pentru desfășurarea Super Concertului de la Palatul Culturii, care va încheia Sărbătorile Iașului 2018. Astfel, de la ora 15:00, va fi închisă circulația rutieră pe Str. Palat și Bd. A. Panu. Excepție va face calea de rulare a tramvaielor din fața Palatului Culturii ce va fi închisă începând cu ora 18:00. Concret, începând cu ora 15:00, traseele de autobuz 28 și 41 vor fi deviate pe Str. Sf. Lazăr, iar de la ora 17:30 circulația tramvaielor de pe traseele 8 și 9 va fi întreruptă. De asemenea, tramvaiele de pe traseele 1 și 13 vor circula deviat prin Tudor Vladimirescu, pe itinerariile Copou – Târgu-Cucu – Tudor Vladimirescu – Tătărași și retur. Transportul călătorilor pe traseul 9 va fi asigura de autobuze. 

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here