Restrictii de circulatie pe Soseaua Natională. Se scoate linia de tramvai

0
58

Începând de luni, 28 august, vor fi făcute lucrări de dezafectare a liniilor de tramvai de pe șos. Națională, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bd. Nicolae Iorga și bifurcația din zona spălătoriei auto K9. Scoaterea liniilor de tramvai va fi urmată de pregătirea porțiunii de drum menționate pentru asfaltare. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept și vor impune noi restricții de circulație.

Astfel, începând de luni, 28 august, pe șos. Națională, între intersecția cu bd. Nicolae Iorga și intersecția cu bd. Dimitrie Cantemir, circulația rutieră va fi cu sens unic, dinspre Podul de Piatră spre Podu Roș. La intersecția cu bd. Dimitrie Cantemir, conducătorii auto nu vor mai putea intra pe șos. Națională pentru a merge spre Podul de Piatră și vor trebui să ocolească fie pe Splai Bahlui – Mal Stâng, fie pe bd. Dimitrie Cantemir și apoi pe str. Decebal, fie pe bd. Nicolae Iorga. Pe șos. Națională, între Podu Roș și bd. D. Cantemir se va circula normal, în dublu sens.

Tot în cadrul proiectului de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept, în aceste zile au început lucrările de modernizare a bd. Chimiei, între pod Tudor Vladimirescu și pod Metalurgiei.

Lucrările de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept sunt efectuate de asocierea Viarom Construct S.R.L. – Conest S.A, iar valoarea totală proiectului este de aproximativ 30,7 milioane de lei, din care 12 milioane de lei sunt prevăzute în bugetul local al acestui an. Lucrările se vor desfășura pe aproximativ şase kilometri, fiind prevăzută reabilitarea carosabilului pe traseul dintre Podul de Piatră şi podul Sfântul Ioan, dar şi refacerea șos. Naţionale pe sectorul dintre Podu Roş şi Podul de Piatră.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here