Restricții de circulație pe Splai Bahlui – Mal Drept și pe str. Gh. Săulescu

0
69

În cadrul programului general de modernizare a străzilor și trotuarelor din municipiul Iași, în nopțile de joi, 29 iunie, spre vineri, 30 iunie, și de vineri, 30 iunie, spre sâmbătă, 1 iulie, între orele 20.00 și 6.00, vor fi impuse restricții de circulație pe Splai Bahlui – Mal Drept, pe tronsonul cuprins între bd. Primăverii și bd. Tudor Vladimirescu. În perioadele menționate, executantul lucrărilor, Conest SA, va face lucrări de asfaltare a părții carosabile.

Deciziile privind restricționarea / închiderea circulației în zonă vor fi luate de către Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală, cu sprijinul constructorului. În timpul lucrărilor pe tronsonul de drum menționat va fi asigurat accesul mașinilor de Poliție, Pompieri și Jandarmerie.

Lucrările de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept sunt efectuate de asocierea Viarom Construct SRL – Conest SA, iar valoarea totală proiectului este de aproximativ 37 milioane de lei, din care 12 milioane de lei sunt prevăzute în bugetul local al acestui an. Lucrările se vor desfășura pe aproximativ şase kilometri, fiind prevăzută reabilitarea carosabilului pe traseul dintre Podul de Piatră şi podul Sfântul Ioan, dar şi refacerea șos. Naţionale pe sectorul dintre Podu Roş şi Podul de Piatră.

De asemenea, echipele Citadin SA vor face lucrări de asfaltare în zilele de joi, 29 iunie, vineri, 30 iunie, și sâmbătă, 1 iulie, între orele 6.00 și 14.00, pe str. Gh. Săulescu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Petru Movilă și str. Silvestru. În perioadele menționate vor fi impuse restricții de circulație.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here