Restricții de circulație pe strada Agatha Bârsescu, impuse de deschiderea stagiunii Operei Nationale

0
57

În vederea organizării spectacolului „Magia serii în sunet și lumină” sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.00, pe esplanada Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, circulația rutieră va fi restricționată sau închisă, funcție de necesități, începând de astăzi, 14 septembrie, de la ora 18.00, până sâmbătă, 16 septembrie, la ora 24.00.

Ajuns la a VII-a ediție, spectacolul va marca deschiderea oficială a stagiunii 2017-2018 a Operei Naționale Române Iași și va oferi o selecţie de arii celebre de operă şi operetă, dansuri, balet, precum şi un spectaculos show de lasere şi focuri de artificii.

Grandiosul eveniment “Magia serii în sunet şi lumină” va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, cu începere de la ora 20.00, pe esplanada Teatrului Naţional Iaşi. Gala oficială de deschidere a stagiunii 2017-2018 a Operei Naţionale Române Iaşi va cuprinde o selecţie de arii celebre de operă şi operetă, momente de balet, precum şi un spectaculos show de lasere şi focuri de artificii. Vor interpreta soliştii, orchestra, corul şi baletul Operei ieşene, sub bagheta dirijorului Ciprian Teodoraşcu. Evenimentul se află deja la a şaptea ediţie, atrăgând de-a lungul timpului un numeros public. Ca o continuare a tradiţiei, clădirea Teatrului va fi îmbracată în jocuri de lasere și lumini. În ediţia de anul trecut, din program au făcut parte fragmente şi arii din opere celebre, precum Carmina Burana, Carmen, Nabucco, Elixirul dragostei, Aida sau Traviata. Programul lunii septembrie al Operei Naţionale Române din Iaşi va mai cuprinde spectacolele Sunetul muzicii (19 septembrie), Don Quijote (22 septembrie), Indiile galante (27 septembrie), Văduva veselă (30 septembrie).

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here