Revelionul aduce un senzaţional joc de ‘artificii muzicale’ în Piaţa Palatului Culturii

0
63

În cadrul super spectacolului de Revelion din Piața Palatului Culturii, Primăria Municipiului Iași va oferi la miezul nopții, la trecerea între ani, și un spectaculos joc de artificii.

Este vorba despre un spectacol pirotehnic piromuzical (nu doar pe fond muzical) cu o durată de 10 minute, artificiile fiind lansate din trei puncte de tragere simultană cu declanșare electronică și comunicare wireless. Artificiile vor urca la înălțimi cuprinse între 100 și 250 de metri pentru a fi vizibile din zona scenei și împrejurimi.

Focul de artificii este realizat cu ajutorul unui echipament special care constă într-o instalație de tragere wireless, având o perfectă sincronizare cu muzica utilizând un soft complet pentru toată perioada jocului, un soft pentru artificii programat în funcție de un design realizat special pentru eveniment și un design special de artificii realizat pe muzica aleasă, care va urmări întocmai tonalitățile muzicii.

Programarea focurilor de artificii se calculează după analiza fondului sonor și stabilirea exactă a timpilor de tragere, sistemul de sunet fiind integrat și nefăcând parte parte din alt sistem.

Efectele folosite sunt în număr de 25, iar culorile de peste șapte, acoperind o importantă gamă disponibilă pe piață.

Toate produsele sunt certificate din punct de vedere al calității conform normelor Uniunii Europene, ceea ce asigură siguranța și securitatea tragerii.

Spectacolul de artificii a fost avizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Iași și de Inspectoratul de Poliție Județean Iași, municipalitatea luând măsuri suplimentare în vederea asigurării securității evenimentului.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here