Revin tramvaiele pe traseul 5 Dacia- Rond Tutora, iar traseele 7, 8 și 29 vor fi modificate

0
63

Tramvaiele vor reveni pe traseul cu numărul 5, iar itinerariul va fi Dacia – bd. Nicolae Iorga – Țesătura – Baza 3 – Rond Țuțora – retur. Astfel, vagoanele vor înlocui autobuzele pe această rută. Decizia a fost luată de Primăria Municipiului Iași, la propunerea CTP Iași, și va intra în vigoare de luni, 6 iunie, de la ora 12.00, odată cu încheierea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de tramvai din zona Piața Ing. Virgil Săhleanu – Rond Țuțora.
De asemenea, traseele 7, 8 și 29 vor fi modificate începând cu aceeași dată:
– tramvaiele de pe traseul 7 vor circula prin Podu Roș, având următorul itinerariu: Canta – Târgu Cucu – Podu Roș – Rond Țuțora – retur;
– tramvaiele de pe traseul 8 vor circula până la capătul de linie din Țuțora, pe itinerariul: Copou – Târgu Cucu – Tudor Vladimirescu – Rond Țuțora;
– autobuzele de pe traseul 29 vor întoarce la capătul de linie din Țuțora, noul itinerariu fiind: Tomești – Rond Țuțora – retur.
Pentru o mai ușoară adaptare a călătorilor, concomitent, pe parcursul zilei de 6 iunie, vor circula și autobuze pe traseul 5, iar pe traseul 29 vor circula mijloacele de transport public până în Podu Roș.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

24 − 15 =