În România, a crescut cererea pentru profesori de yoga. Află cum poţi deveni instructor internaţional de yoga!

0
69

PURNA Yoga Academy – prima şcoală de yoga din România care a fost acreditată de Yoga Alliance International din Statele Unite (cel mai cunoscut for internaţional în domeniu) organizează, în perioada 3 Februarie – 5 August 2018, în Bucureşti, cursuri de formare pentru persoanele care vor sa devină instructori yoga acreditaţi internaţional.
Programul de formare se va ţine în sistem modular, iar la final, absolvenţii vor primi o acreditare internaţională prin intermediul căreia îşi vor putea dezvolta programe yoga, care au drept scop ameliorarea problemelor de sănătate, diminuarea stresului şi a stărilor de anxietate etc. Mai mult decât atât, viitorii instructori vor fi învăţaţi cum să aplice zilnic elemente tradiţionale de yoga în societatea modernă şi care sunt modalităţile practice prin care îşi vor atrage cursanţi la propriile clase de yoga. Programul de formare va fi susţinut de trei reputaţi profesori de yoga acreditaţi internaţional, Dana Ţupa, Ioana Mateescu şi Cristian Coandă.
Cursurile de formare pentru viitorii instructori de yoga acreditaţi la nivel internaţional sunt cu atât mai importante, cu cât Yoga devine, de la an la an, din ce în ce mai populară în rândul locuitorilor din ţările moderne şi, deci, există o cerere crescândă pentru instructori de yoga, inclusiv în România. Mai mult decât anvergura internaţională pe care o are acreditarea, absolvenţii cursului vor deveni instructori de yoga pentru elemente tradiționale și meditație, piaţă care practic a explodat în ultimii 5 ani în Statele Unite şi în ţările europene. Cursurile, se adresează oricui, iar viitorii instructori de yoga vor putea face o adevărată carieră din hobby-ul lor”, declară Dana Ţupa, profesoară de yoga acreditată internaţional şi fondatoarea PURNA Yoga Academy.
Persoanele care vor să devină instructori internaţionali de yoga şi vor sa facă o carieră în domeniu, se pot înscrie la cursurie de formare pe https://www.purna.ro/meditation-ttc/

Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here