S-au iubit in plin razboi mondial, insa viata i-a despartit. Cum au reusit doi indragostiti sa se regaseasca dupa atatia ani

0
57

Un veteran in varsta de 93 de ani din Statele Unite si-a indeplinit o dorinta pe care a tinut-o secreta timp de aproape sapte decenii. Si-a intalnit o fosta iubita din tinerete, pe care a indragit-o enorm si cu care voia sa se casatoreasca.

Thomas si Joyce-1000

S-au regasit pe internet, iar povestea lor a induiosat o multime de oameni. Cineva a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru ca el sa poata merge sa o viziteze in Australia.

Thomas si Joyce s-au strans cu nesat in brate. La cei 93 de ani ai sai, Thomas s-a incumetat sa strabata16 mii de kilometri cu avionul ca sa-si revada iubita din tinerete.Norwood Thomas2-1000

Norwood Thomas, veteran: “Este unul dintre cele mai bune lucruri care mi se putea intampla.”

Thomas a intalnit-o pe Joyce in primavara anului 1944, pe cand, in plin razboi mondial, a fost dislocat la Londra. El avea 21 de ani, iar ea 17. S-au placut din prima clipa si dupa cateva luni de relatie au inceput sa vorbeasca despre casatorie. Razboiul le-a dat insa planurile peste cap.

Thomas a fost trimis in Franta, iar la finalul conflictului s-a intors acasa. A inceput apoi un intens schimb de scrisori. O neintelegere a rupt brusc relatia si, dupa un timp, fiecare s-a casatorit cu altcineva, iar Joyce s-a mutat in Australia.

Anul trecut, ea i-a zarit numele intr-un articol despre veteranii americani si si-a rugat fiul sa il caute pe internet. L-a gasit fara mare dificultate, iar cei doi fosti amorezi s-au reintalnit in mediul virtual.

Norwood Thomas, veteran: “Am avut o relatie foarte intensa si a fost nevoie de mult timp pentru ca acele sentimente sa se stinga. Vom afla daca au murit de tot.”Norwood Thomas1-1000

In prezent, sunt amandoi singuri, ea divortata, el vaduv, asa ca circumstantele revederii sunt propice.

Thomas va petrece in Australia doua saptamani, destul cat sa incerce sa reinoade frumoasa legatura cu iubita din tinerete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 52 = 59