Să facem un miracol pentru Andreea: donează și fii parte din drumul ei spre recuperare

0
311

În mijlocul provocărilor vieții, se află întotdeauna o istorie demnă de atenție. Astăzi, vă împărtășim povestea curajoasei Andreea Mușat, o fetiță de 9 ani al cărei zâmbet luminează speranțe și al cărei curaj ne inspiră profund.
Într-o săptămână impresionantă, am primit 778 de SMS-uri de sprijin, construind un val de solidaritate care ne dă forța să credem în mai bine. Fiecare dintre aceste mesaje reprezintă o picătură în oceanul de bunătate care ne înconjoară, o dovadă a faptului că, împreună, putem aduce o schimbare semnificativă.
În data de 28 noiembrie, Andreea este programată pentru o operație esențială la Spitalul Monza din București. Timpul este esențial, iar fiecare Euro adunat ne apropie de victorie. Sunt necesari încă 2500 de Euro pentru a atinge suma necesară. Nu este doar un apel la donație, ci un strigăt pentru viață.
Vă invităm să ne alăturați în această cursă contra timpului, să-i oferim Andreei șansa la o copilărie fără durere și un viitor plin de posibilități. Orice ajutor contează, fiecare Euro este o cărămidă la temelia visurilor Andreei.
Nu este doar o campanie, este o misiune de compasiune, este povestea noastră comună. Împreună putem face acest miracol posibil pentru Andreea. Vă mulțumim pentru fiecare gest de sprijin și pentru că sunteți alături de noi în această luptă pentru viață.
Pentru a dona, accesați platforma noastră dedonații online sau folosiți detaliile bancare de mai jos, menționând „ ANDREEA MUSAT” în detaliile transferului bancar.
TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ ANDREEA
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 16