Sa iasa si ei in fata, imping avionul cu o ata. PMP Iasi vrea aeroport cu nume de rege la Iasi

0
51

Aflati in cadere libera la capitolul imagine si impact comunitar, membrii Partidului Miscarea Populara ies la rampa cu tot felul de bazaconii. Ca si cum toate probleme judetului s-ar fi rezolvat, spunem judet deoarece aria de actiune a celor din PMP este definita exclusiv de problematica rurala, aceastia au propus o noua denumire pentru Aeroportul Iasi. Noul nume al Aeroportului Internaţional Iaşi ar putea să fie, dupa ei, Aero­portul „Regele Ferdinand I“.

Am considerat opotun, având în vedere amploarea şi evoluţia acestui obiectiv important, să propundem din partea Partidului Mişcarea Populară o denumire cu rezonanţă nu numai la nivel naţional, ci şi european“, a spus Alin Aivănoaei, consilier judeţean al acestei formaţiuni, citat de Ziarul de Iasi. El a adăugat că speră ca ideea lui „să fie îmbrăţişată de colegii celorlalte partide“.
Vedem ce se întâmplă de când aeroportul se dezvoltă: Iaşul începe să devină mai efervescent din punct de vedere economic, apar locuri de muncă, apar companii străine interesate de municipiul Iaşi în primă fază şi, dacă CJ îşi va îndrepta privirea mai atent asupra Aeropor­tului, am putea spera să finalizăm şi Parcul Industrial de la Leţcani“, a spus Aivănoaei, făcând aluzie la terminalul cargo – promis, dar nerealizat până în prezent. „Ar trebui acordată încredere specialiştilor de la Aeroport“, a intervenit deputatul Petru Movilă, adăugând că, „până acum, toate deciziile luate de CJ s-au bazat pe propunerea, susţinerea şi argumentarea acestora“.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

52 + = 55