Sahistul iesean George Stoleriu a obtinut medalii la toate probele din Campionatul National de Sah

0
101

Ediția din acest an a Campionatelor Naționale de șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări pentru copii și juniori s-a încheiat miercuri la Eforie Nord cu rezultate notabile pentru trei dintre sportivii de la CS POLITEHNICA IAȘI, unde sunt pregătiți de antrenorul Vlad Ungureanu.
George Stoleriu (U20, legitimat și la CSM Iași 2020) a cucerit medalii la toate cele patru probe. George este dublu campion național, la blitz și dezlegări, vicecampion la rapid și medaliat cu bronz la clasic.
De asemenea, medalii la toate cele 4 probe a obtinut si Nicolas Cazacu (categoria de vârstă Under 8, legitimat și la Gambitul Damei Iași).
Alexia Andrieș (Under 14, legitimată și la CSM Iași 2020) a urcat pe toate treptele podiumului – medalie de aur la rapid, argint la dezlegări și bronz la blitz -, iar la șah clasic a ocupat locul al patrulea.
🎙 „A fost o competiție foarte disputată, medaliile împărțindu-se între multe cluburi. Suntem mulțumiți de rezultatele sportivilor noștri, sperăm ca și cei care de data aceasta n-au reușit să urce pe podium să confirme la competițiile viitoare” – prof. Vasile Manole, directorul CS POLITEHNICA IAȘI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 4