Salonul Municipal de Fotografie „Sărbătorile Iasului 2015”, ediția a V-a

0
63

Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Asociația FotoIași organizează în perioada 1 – 30 octombrie 2015 cea de a V-a ediție a Salonului Municipal de Fotografie „Sărbătorile Iașului 2015”. Acesta își propune popularizarea prin fotografie a activităților desfășurate în Iași în perioada 1 – 15 octombrie 2015 din cadrul manifestărilor intitulate generic „Sărbătorile Iașului”, organizate de către Primăria Municipiului Iași și Mitropolia Moldovei și Bucovinei.Pot participa atât fotografii profesioniști, cât și cei amatori din Iași care doresc să surprindă în imaginile lor atât manifestările religioase, cât și cele laice din perioada 1 – 15 octombrie 2015.
Categoriile la care se poate participa sunt:
1. fotografie individuală cu tematică religioasă
2. foto-reportaj cu tematică religioasă
3. fotografie individuală cu tematică laică
4. foto-reportaj cu tematică laică
La categoriile „fotografie individuală” fiecare fotograf poate participa cu minim 5 și maxim 10 imagini. La categoriile „foto-reportaj” fiecare fotograf poate participa cu 1 până la maxim 6 foto-reportaje care să ilustreze fiecare câte un eveniment ales de fotograf. Fotografiile vor putea fi editate de autori, astfel încât să reprezinte punctul de vedere al acestora asupra unuia dintre cele mai importante evenimente din viața ieșenilor, cât și a oaspeților veniți în oraș în perioada menționată. Imaginile, salvate jpeg la rezoluția maximă a aparatului (dar nu mai puțin de 3000 dpi pe latura mare), vor fi inscripționate pe suport CD sau DVD, care va fi pus într-un plic alături de un CV al participantului (nume, prenume, data nașterii, adresă, mail, număr de telefon mobil pentru contact) și va fi adus la Primăria Municipiului Iași în perioada 19 – 21 octombrie 2015 (între orele 9.00 – 15.00), la camera 12, Biroul Programe Pentru Societatea Civilă.
Juriul, format dintr-un selector unic în persoana lui Florin Andreescu, va alege cele mai bune imagini pentru premiere și expoziție. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 30 octombrie 2015, de la ora 18.00, la Iulius Mall Iași, etajul II, zona Librăria Cărturești, când se va organiza și premierea câștigătorilor. Persoană de contact: Ozolin Dușa, telefon 0722.895.304

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here