Salvamarii se cinsteau la terasa in timp ce un tanar se ineca in bazinul de la strandul din Iasi. Vezi reactia lui Mihai Chirica

0
51

Un tânăr de aproximativ 22 de ani s-a înecat aseară la Ştrandul Municipal Iaşi. Medicii au sosit la faţa locului, i-au acordat primul ajutor, însă fără succes.

Astazi, oficialii Primariei Iasi au avut primele reactii cu privire la acest nefericit incident.  Chiar daca centrele de agrement din Iasi au salvamari si puncte de prim ajutor, după decesul tânărului, primarul interimar, Mihai Chirica a făcut un apel la persoanele care se stiu cu afectiuni ale aparatului cardiorespirator să evite scăldatul în bazele de agrement ale Primariei.

Exista salvamari, exista zone de prim ajutor dar, din pacate, nu s-a putut face nimic si s-a ajuns in situatia in care suntem astazi. Speram sa nu se mai intample, dar ar trebui ca fiecare persoană care intră în ştrand să-şi asume responsabilitatea asupra stării de sănătate şi a modalităţii în care utilizează un bazin de înot. Nu putea fi prevazut de nimeni acest incident. Ne pare rau si transmitem un mesaj de condoleante si familiei”, a declarat primarul interimar, Mihai Chirica.

Cat priveste deschiderea unei anchete interne pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs acest accident, sefii Primariei nici nu se gandesc sa gaseasca vinovati. In schimb, iesenii prezenti ieri la strand ii arata ca vinovati pe salvamarii care in timp de tanarul se ineca, acestia se cinsteau la terasele din jur.

“Accidentul s-a petrecut la bazinul mediu iar salvamarii erau la terasa cand s-a intamplat evenimentul. Am fost acolo”, a spus Nicoleta Miraviev, o ieseanca care a asistat la tragedie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 9