Sărbătorește Valentine’s Day, la Palas, într-un mod diferit: Love at first sight- Auto best deals și premii pentru îndrăgostiții de shopping

0
53

Iubirea inedită, cu mulți cai putere sub capotă, poate însemna un singur lucru: Love at first sight – Auto best deals, la Palas. Ofertele la cele mai frumoase modele de mașini expuse, asemenea iubirii, plutesc în aer! Indiferent dacă preferi un autoturism marca Toyota Yaris sau un motor electric Super Soco elegant, le poți descoperi în perioada 11 – 14 februarie 2022, în Atrium Palas. În aceeași perioadă, ansamblul Palas va fi acaparat de simbolurile iubirii, iar îndrăgostiţii de shopping vor fi premiaţi!

Îndrăgostește-te de cele mai noi „bijuterii pe patru roți”, prezente în Palas, în cadrul expoziției Love at first sight – Auto Best Deals. Îți dorești mulți cai putere sub capotă, o culoare care să iasă în evidență în trafic sau o mașină pentru care vei găsi ușor loc de parcare? Toate aceste dorințe și multe altele își vor găsi răspunsul în Atrium, unde, în perioada 11 – 14 februarie, cele mai importante reprezentanțe din Iași își vor prezenta modelele. Open Auto Center SRL și Bras SRL au pregătit pentru tine cele mai iubite mărci și modele auto, printre care Renault, SsangYong, Toyota Yaris, Volkswagen T-cross, Audi Q3 și Lexus RX. Dacă preferi adrenalina adusă de motorul turat al unei motociclete, află că în cadrul expoziției, dealerul auto Open Auto Center SRL pune la dispoziție și două modele electrice marca Super Soco.

„Feeling lucky” de Valentine’s Day? Cumpărăturile din magazinele Palas Mall reprezintă biletul tău spre câștig. Până pe 14 februarie 2022, dragostea te va găsi în ansamblul Palas, deoarece mascotele inimioare oferă vouchere pe care să le folosești în restaurantele din foodcourt sau Palas. The Trumpets, Treaz&Nu, La Folie, Maison F sunt o parte dintre locațiile unde poți sărbători această zi specială. O plimbare în doi prin Parcul Palas se potrivește perfect cu o cafea de la Prajitorul din Oz, iar Mado, Rijal’s și Salad Box vor fi și ei complici pentru o zi de neuitat alături de perechea ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 + = 35