Șătrari de bloc! Incredibil ce au gasit politistii locali in urma unei familii de romi mutate la bloc dintr-o colonie

0
178

Convietuirea in termeni civilizati in mediul urban alaturi de conationalii de etnie rroma pare a fi din ce in ce mai mult un deziderat impozibil. Toate politicile sociale, de educare si reinsertie sociala a acestora este un balon de sapun in spatele caruia smecherii din etnie isi impart partea leului, iar “beneficiarii” raman in acelasi barbarism care i-a insotit de-a lungul istoriei. O dovedeste si un caz recent cu o familie de rromi care s-a mutat dintr-o colonie, intr-un bloc din cartierul Alexandru cel Bun. Scandalurile se tin lant, cu urletele specifice, mizeria troneaza in jurul lor precum iarba necosita, iar intrarea in bloc a devenit locul favorit de socializare a familiei de tigani cu neamurile venite in vizita. In urma unei astfel de intalniri, dupa ei au ramas gramezi de coji de seminte, cutii de pizza, haine, chistoace de tigari, resturi de mancare si alte gunoaie, totul la cativa centimetri de cosul de gunoi amplasat la scara blocului.

Un décor mirific, demn de a face dimineata mai buna unui om civilizat care paseste la prima ora din bloc, cu treburi prin “Dubaiul estului”. De aceste aspect s-au sesizat si politistii locali, care au facut un prim pas in responsabilizarea acestei familii care sfideaza cea mai elementara urma de bun simt.
A fost dispusa masura sanctionarii conform HCLM Iasi nr. 54/2020 cu suma de 750 lei. Cei vinovati au facut curatenie, angajandu-se sa respecte pe viitor regulile de convietuire sociala”, a declarat Liviu Zanfirescu, directorul executiv al Politiei Locala Iasi.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here