Scandal cu bate in comuna Schitu Duca. In comuna ciobanului Mihalache, consilierii isi bat consatenii cu batele, ca pe lupi

0
79

O camera de supraveghere montata pe un stalp a surprins momentul in care un barbat de 38 de ani a fost pus la pamant si lovit cu batele, pana cand a lesinat. Ca nu cumva sa scoata vreo vorba despre ce vazusera, agresorii i-au luat apoi la pumni si pe cei care fusesera martori la intreaga scena.
Intamplarea a avut loc in comuna Schitu Duca, de langa Iasi, iar in imagini se vede cum un barbat este luat la bataie de doi indivizi, cand impreuna, cand separat. La un moment dat, unul il loveste cu picioarele, iar cand victima cade la pamant, unul dintre agresori continua sa-l loveasca in nestire cu o bata.
Suspectii, tata si fiu, s-ar fi enervat ca sateanul nu i-a salutat. Pus in fata acuzatiilor, insa nestiind ca exista imagini ale evenimentului, unul dintre agresori a negat initial intamplarea, apoi a sustinut ca politistii il confunda. Barbatul agresat de Florii a stat internat timp de aproape 3 saptamani in spital. Abia dupa ce a fost externat a depus plangere la Parchet, pentru ca, spune el, nu a avut incredere ca politistii din localitate vor ancheta impartial incidentul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here