Scandal de Ziua Romaniei, in centrul Iasului. “O singura lumanare aprind si va dau foc la toti!” (VIDEO)

0
67

Un protest mai putin obisnuit a fost cat pe ce sa umbreasca manifestarile de astazi din Piata Unirii din Iasi. O femeie, inarmata cu o diploma si cu mai putini boi acasa, a inceput sa urle din senin, in urechea stanga a sefului Politiei Locale, care asigura intrarea pe scena amplasata langa scarile de la Hotel Traian, ca vrea sa i se faca dreptate. Imediat ce femeia a deschis gura, in jurul ei au aparut doi jandarmi si un politist local  care a fost trimis imediat in dispozitiv.

Fac parte din Primaria Mogosesti si stau aici pentru ca politia mi-o pus catusele la maini si m-o dus la Socola. Hotii si criminalii isi bat joc de tara! Sunt Maria Turcanu si protestez pentru ca sunt primul primar din 89 si mi s-au facut nedreptati. Vreau sa vina domnu primar Nechita, pentru ca este pus de Constitutia Romaniei, si domnu Victor Ponta”, a cerut femeia.

Un militant de partid de pe vremea lui Gheorghiu Dej a incercat sa o indeparteze pe femeie de pe scarile hotelului, printr-o manipulare de gradinita, aratandu-se dipus sa o conduca pe femeie la Gheorghe Nichita, acesta aflandu-se, in prezent, in stare de arest.

Nu ma pacaliti pe mine. O singura lumanare aprind si va dau foc la toti!”, a amenintat femeia.

La un moment dat, in preajma femeii si-a facut aparitia si primarul interimar, Mihai Chirica, pe care femeia de la Mogosesti nu l-a recunoscut, drept pentru care, incercarea  stangace a acestuia de a o convinge sa se linisteasca, a esuat.

Intr-un final, lasata in pace si simtindu-se neincoltita, “prima primarita din 89” a reusit sa asiste la intregul program al manifestarilor, fara a mai protesta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here