Scandal in centrul Iasului. O agentie imobiliara a pus stapanire pe locurile de parcare ale riveranilor de pe Stefan cel Mare

0
73

Zeci de ieseni care locuiesc la Blocul Cina de pe b-dul Stefan cel Mare, din imediata apropiere a punctului zero al pelerinajului national din aceste zile, au declarat razboi unei agentii imobiliare care functioneaza in zona. Platitori de chirii catre Primaria Iasi, pentru locurile de parcare pentru care au licitat, riveranii s-au pomenit inca de acum cateva luni, cu o expansiune violenta, care pe care, din partea angajatilor Fidelia Casa. Pe putin 10 masini ale agentiei au inceput sa fie parcate pe locurile platite de riverani in fata scarilor de bloc, motiv de nemultumire din partea acestora. In ciuda sesizarilor facute catre Politia Locala si Primarie, dar si a discutiilor amiabile cu angajatii acestei agentii,  locatarii sunt deposedati in continuare de aceste locuri de parcare care sunt ocupate samavolnic de agentii Fidelia Casa.

Se pare ca am epuizat orice metoda legala si umana de a ne face intelesi. Este inadmisibil ca sa platim chirii la Primarie pentru aceste parcari si ele sa fie ocupate de angajatii acestei agentii care, din ce am vazut pe internet, prospera pe zi ce trece. De la activitatile specifice unei agentii imobiliare, de a inchiria sau vine casele altora, au ajuns sa-si construiasca propriile blocuri, dar nu au bani sa-si inchirieze niste locuri de parcare. In cursul zilei, cozile de masini din spatele blocului nostru sunt precum coada pelerinilor de la Sfanta dar, din pacate, aici nu fluidizeaza nimeni circulatia”, ne-a declara Gabriel Micle, un locatar din blocul Cina.

Din datele oferite de Primaria Iasi, agentia imobiliara Fidelia Casa are inchiriate doar un numar de 4 locuri de parcare, dispuse in fata sediului agentiei, fata de parcul auto de peste 14 masini care deservesc exclusiv angajatii sediului central.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =