Scene incredibile pe aeroportul din Frankfurt. Un fost luptător MMA a bătut trei ofițeri germani

0
68

Scene cumplite pe aeroportul internațional din Frankfurt acolo unde un fost luptător de MMA și-a pierdut cumpătul după ce autoritățile germane ar fi încercat să-i controleze soția, iar aceasta a leșinat.
Înainte să se îmbarce în avion, soția luptătorului britanic a cerut autorităților de față să fie controlată de o femeie-ofițer. Ulterior, acesteia, spun cei prezenți, i s-ar fi făcut rău după care a leșinat. În acest moment, luptătorul și-a ieșit din minți și imediat a fost încolțit de trei agenți responsabili cu securitatea. Doar că spiritele au degenerat și s-a ajuns imediat la o bătaie în toată regula. În timp ce agenții încercau să-l potolească pe bărbat, acesta a început să fie violent și să-i lovească cu bestialitate pe oamenii legii. Cei trei agenți nu au putut face față luptătorului în vârstă de 38 de ani care i-a lovit în repetate rânduri așa cum se vede în videoclipul de mai jos.

https://youtu.be/xcSWKytrKP4

Poliția din Frankfurt a emis și o declarație pe pagina sa de Facebook despre atac, care a avut loc sâmbăta trecută, în fața unei mulțimi de pasageri în apropierea zonei de check-in. Ei au spus: ”Din cauza vremii nefavorabile, în noaptea de vineri până sâmbătă, mai multe mii de pasageri au fost blocați pe aeroport. Un pasager în vârstă de 38 de ani, vorbitor de limba engleză, care a vrut să zboare în Anglia, prezent la biroul de informații a lansat atacuri verbale și a amenințat angajații“.
Declarația a continuat să spună că ofițerii au încercat să calmeze situația, fără succes, înainte ca lupta să izbucnească.
Poliția a adăugat că incidentul nu a fost legat de terorism și a dat publicității un videoclip pe pagina sa de Facebook pentru a clarifica ce s-a întâmplat. Atât ofițerii cât și pasagerul au suferit leziuni minore și o anchetă este în curs de desfășurare.

Sursa: digisport.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here