Şcoala de spalat creiere a asociatiei Monicai Macovei de la Iasi. Un psihoterapeut de cuplu si familie, moderator al non-valorilor din M10

0
79

Asociația M10 a Monicai Macovei, prin insipidul Traian Ranja, demarează proiectul ”Școală Politică pentru Tineret” care are ca scop “identificarea și pregătirea de tineri valoroși, interesați de o carieră politică onestă”.
Asociația M10-Filiala Iași promovează educația și meritocrația, în cariera politică! Ea, asociatia, consideră că una dintre marile probleme ale clasei politice actuale, cea mai coruptă, mai incompetentă și mai detestată, din istoria României, este lipsa educației politice, ceea ce duce în final, prin eludarea criteriilor de valoare, la promovarea non-valorilor în politică cu consecințe dezastruoase în viața economico-socială a țării”, sustine Ranja.
Proiectul debutează sâmbătă, 18 aprilie, in prezentarea psihoterapeutului Daniela Mitrofan, si va continua duminică, 14 aprilie, în garajul Şcolii de şoferi de la Colegiul Richard Wurmbrand, din str. Bucșinescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here