Se desfiinteaza Billa! Carrefour anunta achizitia intregii retele de supermarketuri Billa in Romania

0
78

Carrefour a anuntat, astazi, semnarea unui acord de achizitie a societatii Billa Romania, cu Grupul Rewe. Repartizate pe intreg teritoriul romanesc, cele 86 de supermarketuri Billa Romania reprezinta o suprafata de vanzare totala de 83.000 de m2. Datorita acestei achizitii, Carrefour devine primul operator de supermarketuri din Romania, intarindu-si astfel oferta multiformat si mergand totodata mai aproape de clientii sai. Realizarea acesti operatiuni ramane supusa aprobarii de catre Consiliul Concurentei.
Al doilea grup de distributie mondial si primul din Europa, Carrefour are peste 380.000 de angajati la nivel mondial. Prezent in 35 de tari cu peste 12.000 de magazine, grupul a realizat o cifra de afaceri de 100,5 miliarde de euro in 2014.
Comerciant multicanal, multiformat si omnicanal, Carrefour este partenerul clientilor sai in viata lor de zi cu zi. Primeste zilnic aproximativ 12,5 milioane de clienti in toata lumea.
Partener al COP21, prin initiativele sale cotidiene, Grupul Carrefour se angajeaza la un comert mai durabil si mai responsabil. Demersul CSR al Grupului se bazeaza pe 3 axe : lupta contra oricarei forme de risipa, protectia biodiversitatii si acompanierea partenerilor companiei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here