Se ingroasa gluma! Deputatul Petru Movila ii cere demisia presedintelui CJ Iasi: „Prietene, pleaca acasa!

0
53

Ultimele gafe extreme de grave ale presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, au avut reactii foarte virulente in zona politica si civica a Iasului. Una din reactiile cele mai transante ii apartin deputatului Petru Movila, presedintele PMP Iasi, care a tinut sa-I adreseze lui Maricel Popa un mesaj scurt: “da-ti demisia si nu ne mai fa de ras!”.

Scarbit peste masura de lipsa de reactie intr-un moment de crucial pentru comunitate, dar si de minciunile presedintelui CJ, Movila a renuntat la orice  eticheta si a avut un mesaj foarte transant pentru seful CJ.

Acum cand toti romanii se solidarizeaza cu cei aflati in suferinta, cand fiecare incearca sa il ajute pe cel de langa el, tu te-ai gandit sa faci un apel impotriva celor care au nevoie de ajutor, care au nevoie de spitalele din Iasi si de corpul medical iesean. Mai degraba te-ai abtine din declaratii si ai pune mana sa muncesti si sa aduci in spitale tot ce e nevoie. Sunt unitati medicale care n-au nici macar o pereche de manusi pentru ca tie ti-a luat o luna sa reactionezi! Prietene, pleaca acasa! Tot timpul am spus ca suntem capitala Moldovei. Trebuie sa fim si la bine si la rau. Fac un apel la toti cei care pot sa ajute spitalele din Suceava. Ajutati-i cu tot ce se poate pentru ca au nevoie! Trebuie sa fim solidari si sa dam dovada de umanitate!”, este mesajul lui Movila catre Popa si, in acelasi timp, un apel disperat la solidaritatea pe care institutiile publice, prin reprezentantii lor, nu au afisat-o nici macar pentru a salva aparentele.

Reactia virulenta a deputatului Petru Movila vine la o zi dupa ce Maricel Popa a solicitat autorităților centrale luarea tuturor măsurilor pentru blocarea extinderii focarului de COVID-19 apărut în nordul țării, cu atât mai mult cu cât relocarea pacienților de la Spitalul Județean din Suceava către alte spitale din Iași, Botoșani sau Neamț ar putea conduce la răspândirea noului virus!

Este îngrijorător ceea ce s-a întâmplat la Suceava. Am observat însă că intenția autorităților care gestionează situația de acolo este de a reloca pacienții cu alte patologii către spitale din restul județului, dar și din Iași, Botoșani sau Neamț. Nu cred că este cea mai bună soluție. Există riscul major de a fi infectate și alte spitale, pacienți sau personal medical. Am putea ajunge în situația nefericită ca toată regiunea Nord-Est să devină Lombardia României. De aceea, fac cu toată răspunderea un apel la autorități, la Ministerul Sănătății, la Guvernul României, să regândească această strategie”, s spus Popa.

Marius GAVRILESCU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 4