Se redeschid clinicile Facultății de Medicină Veterinară din Iași

0
54

Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Iași redeschide clinicile pentru pacienții necuvântători. Astfel, începând de luni, 18 mai 2020, își vor relua activitatea două dintre cele mai importante și solicitate servicii din cadrul instituției, mai exact Clinica Medicală și Serviciul de Radiologie. Acestea vor asigura asistență veterinară pentru toate cazurile (inclusiv urgențele).

Reprezentanții Facultății au luat toate măsurile de prevenție necesare în această situație, iar consultațiile se vor realiza, de preferat, pe bază de programare telefonică, luni-vineri între orele 9.00 – 14.00 și sâmbătă 10.00 – 12.00. Doar urgențele se pot prezenta fără programare, zilnic în același interval de timp, precizat anterior.

”Proprietarii se vor prezenta cu pacientul la ora programată, fiind echipați cu mască și mănuși de protecție. Doar o singură persoană va însoți pacientul în clinică. Se va păstra distanța minimă de 1,5 m între proprietar și personalul medical precum și față de alți proprietari”, a punctat Prof. dr. Mihai Mareș, decanul Facultății de Medicină Veterinară din Iași. Mai menționăm faptul că programările pentru Clinica Medicală pot fi făcute la numărul de telefon 0232407456, iar pentru Serviciul de Radiologie la 0232407 571.

Toate măsurile și precizările sunt obligatorii pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here