Sefa ISJ Iasi, Luciana Antoci, recompensata cu un post in structura centrala a partidului infractorilor

0
84

În urma votului de vineri, 31 martie, la Congresul Extraordinar al Organizației Femeilor Liberale, senatoarea Nicoleta Pauliuc a devenit noua președintă a OFL România. În echipa acesteia, în structura noului Birou Politic Executiv OFL, se numără două ieșence: inspectorul școlar general Luciana Antoci, aleasă pe poziția de vicepreședinte în domeniul Strategii politice și Petronela Nechita, medic primar psihiatru la Institutul de Psihiatrie “Socola” Iaşi, pe poziția de membru.
Mă bucur foarte mult pentru faptul că împreună cu distinsele mele colegele din OFL Iași, alături de celelalte colege din țară, vom pune toată experiența noastră profesională și politică în slujba semenilor. Împreună vom genera politici publice care să susțină familia, educația, sănătatea, mediul economic prin atragerea fondurilor europene și crearea de noi locuri de muncă pentru a aduce prosperitate în casele românilor. Anul electoral 2024 trebuie să aducă mult mai multe femei în viața politică, socială și economică a țării, în funcții de decizie, în administrația publică și în Parlamentul României, deoarece, realitatea ne arată că în prezent, există un dezechilibru major și este nevoie de o mai bună reprezentare a femeilor! Știu că “Femeia-lider” există în fiecare dintre noi femeile care am demonstrat incontestabil prin reușitele noastre, prin perseverență și dedicare, prin muncă neobosită, prin competențele și calitățile extraordinare pe care le-am dobândit atât profesional, cât și politic. Din acest moment, Iașul este reprezentat în Birou Politic Executiv al OFL de două colege foarte bine pregătite să reprezinte interesele județului nostru la nivel național. Pe această cale le transmit felicitări și le urez mult succes, inspirație și creativitate!”, a declarat Maria Cabalău, președintele OFL Iași.
Noul vicepreședinte OFL România pe domeniul Strategii politice, Luciana Antoci, a subliniat potențialul beneficiilor prin de prezența ieșeană în structura centrală de conducere a Organizației Femeilor Liberale.
“Le mulțumesc tuturor colegelor din Iași și din țară care, prin votul lor de încredere, m-au mandatat să preiau funcția de vicepreședinte pe domeniul Strategii politice, în echipa Organizației Femeilor Liberale, la nivel național, condusă, pentru următorii patru ani, de către doamna Senator, Nicoleta Pauliuc. Îmi propun ca, alături de colega mea, doamna doctor Petronela Nechita, să aducem mai multă relevanță și vizibilitate inițiativelor femeilor liberale și să generăm proiecte importante și inspirate, ancorate în orizontul de probleme al segmentului pe care îl reprezentăm. Împreună vom fi mai puternice și vom aduce Iașiul pe harta celor mai valoroase demersuri ale OFL România.”, a spus Luciana Antoci.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =