Sefii ANRSC si ai Ligii nationale a proprietarilor, in vizita de lucru la Veolia Energie Iasi

0
67

Saptamana trecuta, Veolia Energie Iasi i-a avut ca oaspeti pe Mihai Mereuta (presedintele Ligii Nationale a Asociatiilor de Proprietari “Habitat”), pe Tatiana Musteata (directorul executiv al Ligii “Habitat”) si pe Bogdan Pantiru (reprezentantul ANRSC Nord – Est).

Alaturi de oaspetii nostri, am facut o vizita de lucru la centrala de productie CET Holboca. Stocul de carbune este asigurat nu doar pentru aceasta iarna, dar si pentru inceperea sezonului de incalzire 2016-2017, lucrarile la instalatiile de desulfurare, de denoxare si de captare in stare uscata a zgurii si cenusii s-au realizat cu fonduri europene, iar cazanele K1 si K2 au fost fiabilizate de Veolia in ultimii 2 ani”, a declarat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.

Mihai Mereută, președintele Ligii Naționale a Asociațiilor de Proprietari Habitat, a tinut sa precizeze, in timpul vizitei de la Iasi, ca a urmărit cu atentie cum s-au distrus sistemele centralizate de termoficare, iar ceea ce s-a întâmplat la Iași este o exceptie. “Pe un trend general de distrugere iresponsabilă, ce se întâmplă la Iasi este mult mai bine decât ce se întâmplă în Bucuresti”, a sustinut liderul Ligii Nationale de Proprietari Habitat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here