Sefii Politiei Locale din Iasi angajeaza soferi pentru…Politia calare

0
68

Poliţia Locală Iaşi organizează concurs de recrutare în vederea ocupării a patru funcții publice de execuție vacante în cadrul Serviciului Poliția Locală Călare. Este vorba de un post de polițist local, clasa I, grad profesional debutant, de două posturi de polițist local, clasa III, grad profesional debutant și de un post de polițist local, clasa III, grad profesional superior.

Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere la sediul Poliției Locale Iași, din str. Bucium nr. 30, până la data de 7 mai, ora 16.00. Următoarele etape ale concursului sunt: proba sportivă și de verificare a aptitudinilor practice pe 18 mai, de la ora 10.00 la Stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou, examenul scris pe 22 mai, de la ora 10.00 și proba de interviu pe 25 mai, de la ora 10.00, la sediul Poliţiei Locale Iaşi.

Condiţii de participare

 1. Pentru funcția publică vacantă de polițist local, clasa I, grad profesional debutant, candidații trebuie să aibă următoarele criterii îndeplinite:
 • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă sau echivalență;
 • fără vechime în specialitatea studiilor;
 • permis de conducere categoria B;
 • aviz psihologic port-armament;
 • să îndeplinească condițiile prevăzute de art.54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
 1. Pentru funcțiile publice vacante de polițist local, clasa III, grad profesional debutant și de polițist local, clasa III, grad profesional superior, trebuie respectate următoarele condiții:
 • studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat;
 • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 9 ani pentru gradul profesional superior; fără vechime pentru gradul profesional debutant;
 • permis de conducere categoria B;
 • aviz psihologic port-armament;
 • să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Informații suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului se pot obţine de pe site-ul Poliției Locale Iași: http://www.politialocala-iasi.ro/anunt-concurs-de-recrutare-in-vederea-ocuparii-urmatoarelor-functii-publice-de-executie-de-politist-local-vacante-in-cadrul-serviciului-politia-locala-calare/3927/

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 5