Semimaratonul iesean pentru accesul la educaţie al copiilor defavorizati a ajuns la a saptea editie

0
69

Iubitorii de sport sunt aşteptaţi să participe la cea de-a şaptea ediţie a competiţiei Semimaraton Iaşi, care va avea startul din faţa Palatului Culturii, pe 23 aprilie, în duminica de Sfântul Gheorghe.
Aceasta actiune de masa se doreşte a fi nu numai o competiţie de alergare, ci susţinerea accesului la educaţie, excelenţa şcolară şi educaţia copiilor defavorizaţi prin două cauze, una dintre acestea fiind copiii din centrele educaţionale ale Asociaţiei Salvaţi Copiii Iaşi. Cea de-a doua cauză vizează programul de burse pentru copiii supradotaţi, dar cu posibilităţi materiale reduse, derulat de Asociaţia ProRuralis Iaşi.
În funcţie de nivelul pregătirii sportive, participanţii au la dispoziţie cinci curse din competiţie: Semimaraton individual – 21,097 km (500 de locuri), Cursa individuală BORG WARNER – 10,5 km (500 de locuri), Cursa individuală ESET – 5 km (500 de locuri), Cursa populară CENTRIC de 2,5 km (250 de locuri), Cursa pentru copii VISMA – 600 m (250 locuri). Ediţia din acest an a Semimaratorului va beneficia şi de susţinerea Crinei Pintea, campioană la handbal şi ambasadoare a evenimentului, susţinând cauzele bune implicate.
Detaliile legate de modalitatea de înscriere se găsesc pe site-ul: www.semimaratoniasi.ro iar noutăţile pot fi urmărite şi pe pagina de socializare a evenimentului.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here