Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași: Solicit de îndată demisia lui Costel Alexe din funcția de președinte a Consiliului Județean Iași!

0
52

Iașul este din nou în centrul atenției presei naționale. Și nu pentru realizări administrative, investiții sau lucrări de anvergură, ci din cauza unei noi descinderi a DNA la Consiliul Județean Iași care îl vizează pe deja penalul Costel Alexe. Cred că bătaia de joc trebuie să se oprească aici. Este absolut necesar ca până la sfârșitul zilei, Alexe să își prezinte demisia în fața ieșenilor. Este singurul gest de onoare pe care îl mai poate face.
Numărul dosarelor în care Costel Alexe este acuzat crește de la o zi la alta. Acest individ nu mai este o garanție pentru niciun ieșean că poate administra bugetul județului fără să existe suspiciuni de fraudă sau de corupție. Direcția Națională Anticorupție (DNA) îl anchetează pe Costel Alexe într-un al treilea dosar în care sunt vizate fapte penale.
Din păcate, ieșenii sunt singurii care suferă din pricina acestor situații. Preocuparea lui Alexe este doar pentru a-și rezolva problemele penale și nu pentru a continua proiectele de modernizare și dezvoltare a județului. Acum, asupra întreg aparatului administrativ planează suspiciuni.
Conform comunicatul remis de organele de anchetă, faptele de corupție ar fi fost comise în perioada februarie – august 2021, deci în actualul mandat de președinte al Consiliului Județean.
Acest lucru arată foarte clar ce fel de om este Alexe. Și ca ministru, dar și acum la Consiliu Județean s-a ocupat cu alte lucruri decât cele pentru care a fost învestit cu încredere din partea ieșenilor. A făcut de rușine Iașul mai mult decât oricine altcineva. Costel Alexe nu mai poate și nu mai trebuie să vorbească în numele ieșenilor din județ. Pe noi nu ne reprezintă un penal corupt lipsit de orice scrupule!
Maricel Popa, senator PSD

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 9 = 1